Indlæser data...
Loading...

 

RETURNERING

Du har ret til at fortryde et køb hos os i helt op til 14 dage. Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen eller varen er lagt i en pakkeboks eller pakkeshop, vil pakken som regel blive returneret til netbutikken, og du skal som udgangspunkt selv betale for returforsendelsen. Reklamation efter 14 dage - 50% af købesummen. Hent formularen Returnering af varer InterParts.pdf og send til os kontakt@i-parts.dk . Du kan fortryde et køb ved at returnere varen til vores butikk at sende det med posten eller anden transportør til os. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften til forsendelse. Husk at medbringe bon/købskvittering. Varen må ikke være taget i brug eller beskadiget og skal returneres i væsentlig samme stand og mængde.

 

Hos os er det ok at skifte mening - og du kan derfor returnere eller bytte dit køb i vores butik. Dette gælder alle varer, der er købt i webshoppen. Du kan naturligvis også sende varerne retur til os pr. pakke.

 

REKLAMATIONSRET

Du har 2 års reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning på området. Udvalgte varer, der sælges i InterParts Store, er dækket af en garanti fra producenten i overensstemmelse med de betingelser og varighed, som er angivet af denne. Gem fakturaen som garantibevis. Hvis du skulle være uheldig, at en vare går i stykker, skal du blot returnere varen til os sammen med en kopi af fakturaen og en kort beskrivelse af fejlen. Vi vil tage hånd om sagen, så snart vi modtager varen fra dig, og sørge for den hurtigst mulige løsning af problemet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte InterParts og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

OMBYTNING

Ønsker du at ombytte en vare, kan du inden for 14 dage efter modtagelsen returnere varen til os. Ombytnig efter 14 dage - 50% af købesummen. Det forudsættes, at varerne returneres til os i væsentlig samme mængde, stand og kun i ubeskadiget original emballage. Varen skal fremsendes franko, hvilket betyder, at du skal betale fragten. Skal du vedlægge en kopi af fakturaen og skrive, om du ønsker pengene tilbage eller varen ombyttet med et andet produkt.

FEJLLEVERING

Hvis den leverede vare ikke stemmer overens med den medfølgende faktura, skal du, inden for rimelig tid efter modtagelsen, rette henvendelse til os. Du kan sende en mail til kontakt@i-parts.dk. 
Hvis du vælger at e-maile, skal du huske at oplyse dit kundenummer/fakturanummer, som står på fakturaen samt beskrive uoverensstemmelsen mellem fakturaen og den faktiske leverance.

 

FEJL OG MANGLER

Opdager du fejl eller mangler ved en vare, bør du hurtigst muligt returnere varen til os. Du har ifølge købeloven pligt til at reagere inden for rimelig tid, efter at fejlen er opdaget. Hos os har du selvfølgelig 2 års reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning på området.
Du skal blot returnere varen til os sammen med en kopi af fakturaen og en kort beskrivelse af fejlen. Du selv afholde udgiften til forsendelse.
Vi vil, så snart vi modtager varen fra dig, tage hånd om sagen og sørge for den hurtigst mulige løsning af problemet.

 

DEFEKTE - FEJLBEH ÆFTEDE VARER

Skulle du være uheldig at modtage en defekt vare, bør du hurtigst muligt returnere varen til os. Du har iflg. købeloven pligt til at reagere, inden for rimelig tid efter fejlen er opdaget.
Du skal blot returnere varen til os sammen med en kopi af fakturaen og en kort beskrivelse af fejlen. Når du sender varen retur til os, skal den sendes franko.
Vi vil, så snart vi modtager varen fra dig, tage hånd om sagen og sørge for den hurtigst mulige løsning af problemet.
Hos os har du selvfølgelig 2 års reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning på området. På enkelte varer er der en udvidet garanti mod fabrikationsfejl, og dette vil særskilt være angivet på de pågældende varer. 

 

Vi hjaelper 

dig med at vaelge produkter

Retur op til 14 dage

Returner ubrugte varer og få pengene tilbage

Leverer til hele

Danmark

Produktgaranti

2 ars garanti

 

 

 

Ved at bruge hjemmesiden giver du samtykke til brugen af ​​cookies. Detaljeret information i Cookiepolitik